05-6918898 / 012-4466664
hubungi@cutipulau.com

Sandy Beach Resort

sandy beach resort
Harga dari
RM110

Kedah (Pantai Cenang)

Sandy Beach Resort

Sandy Beach Resort boleh ditemui di sebelah kanan pantai di Pantai Cenang, Langkawi, satu kawasan pantai pasir putih yang memanjang dengan pemandangan indah menghadap Laut Andaman. Hotel ini dicadangkan oleh kebanyakan buku pelancongan popular disebabkan lokasinya yang hebat dan atmosferanya yang menenangkan.

Sandy Beach Resort mempunyai  148 bilik hotel dan kemudahan resort dibahagikan kepada dua lokasi dan bilik resort terdiri daripada kategori berbeza.

Suite, Chalet, Bilik Superior, Restoran Pantai dan Medan Selera Pantai terletak di tepi pantai. Sementara Standard, Deluxe Keluarga, Dormitori, Surau and Dewan Mesyuarat terletak di seberang jalan dan hanya berjarak 60 meter dari kawasan pantai.

Selain tempahan atau daftar biasa, resort turut menawarkan beberapa acara atau kemudahan seperti Persidangan, pakej Kumpulan, pakej Bulan Madu, Pencarian Harta Karun, Bina Semangat, resepsi perkahwinan dan acara dikendalikan mengikut keperluan pelanggan.

Sekiranya anda memilih untuk berehat dan menikmati sedikit ketenangan dan kesunyian atau pemandangan matahari terbenam yang indah, Sandy Beach Resort ialah tempat terbaik untuk anda berehat dan benarkan staf kami yang peramah dan jelita membantu anda.

Restoran & Bar Pantai

Restoran dan Bar Pantai kami yang besar menyediakan makanan tempatan Malaysia dan sebahagian hidangan Barat, B.B.Q tepi pantai kami yang selalu diadakan turut popular.

Pusat Persidangan & Dewan Seminar

Dewan persidangan yang boleh menempatkan 150 orang dan 2 dewan seminar yang mempunyai banyak kemudahan termasuk projektor overhed dan skrin putih, sistem PA, tirai latar, carta selak, TV & video, perkhidmatan faksimili dan fotokopi.

 

Perkhidmatan Lain

Perkhidmatan lain dalam resort

WiFi (dapat diakses di Lobi dan Restoran sahaja).
Peti deposit, tempat letak kenderaan, surau, simpanan bagasi, bola tampar pantai atau bola sepak.

Perkhidmatan lain berdekatan resort.

Perkhidmatan cucian pakaian, perkhidmatan teksi, lot kedai cenderamata, rekreasi pantai, pusat beli belah & restoran dan sewa kenderaan.

HARGA BILIK

JENIS BILIK HARGA
STANDARD 110
SUPERIOR ROOM 150
DELUXE ROOM 170
TILAM TAMBAHAN 25

*Harga bilik adalah dalam ringgit malaysia dan termasuk sarapan pagi
*Masa mendaftar masuk ialah pukul 2 petang dan masa mendaftar keluar pukul 12 tengahari.
*Caj sebanyak RM30 dikenakan untuk cuti umum dan cuti sekolah
*RM25 dicas untuk tilam tambahan

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone