05-6918898 / 012-4466664
hubungi@cutipulau.com

Best Star Resort

best star resort
Harga dari
RM110

Lot PT 892 Jalan Pantai Cenang Mk Kedawang Kedah Darul Aman, 07000 Langkawi

Best Star Resort ialah satu destinasi percutian yang hebat, cantik dan menarik, dengan banyak perkara dapat ditemui oleh para pengunjung. Resort ini menawarkan kepada tetamu bukan sahaja untuk bersantai, bahkan memberi peluang meraih ketenangan semasa bersendirian selain pemandangan menakjubkan menghadap laut. Best Star Resort menyambut anda dengan senyuman mesra dan anda akan diberi status VIP saat anda melangkah masuk ke lobi.

Best Star Resort yang indah ini terletak di tengah-tengah Pantai Cenang, hanya pemanduan singkat dari Pekan Kuah atau Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi. Semua penginapan dilengkapi dengan kemudahan asas, direka untuk menyediakan keselesaan kepada semua tamu. Resort ini turut mempunyai Coffee Garden sebagai tempat untuk berehat, tetapi sekiranya tetamu mahu mencari lebih banyak penerokaan, mereka boleh memanfaatkan kemudahan Island Hopping. Staf-staf yang peramah akan terlibat sejak dari mula lagi dalam menganjurkan acara istimewa mengikut permintaan tetamu selain mesyuarat perniagaan dan persidangan.

Bila menginap di bahagian Langkawi yang cantik ini, tetamu seharusnya tidak melepaskan peluang meneroka Underwater World, Hutan Paya Bakau Langkawi, Perkampungan Seni Batik Atma Alam dan Kereta Kabel Langkawi atau bersantai sekitar kawasan pantai dan menikmati pelbagai aktiviti sukan air. Best Star Resort menyediakan destinasi percutian sempurna bagi semua tetamu.

Best Star Resort menyediakan destinasi percutian yang sempurna, cantik dan menarik, dengan banyak perkara untuk para pengunjung terokai. Resort ini bukan saja menawarkan tempat rehat dan relaks kepada tetamunya tetapi juga privasi, ketenangan serta pemandangan indah menghadap laut. Best Star Resort mudah diakses. Ia hanya mengambil masa 20 minit pemanduan dari Pekan Kuah dengan perkhidmatan feri dari dan ke Kuala Kedah atau Kuala Perlis dan 15 minit pemanduan dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi.

Kemudahan Resort

• Meja Pelancongan
• Wi-Fi percuma dalam bilik & lobi
• Bahagian hadapan pantai – kawasan awam
• Sukan Air
• Tempat letak kenderaan (terhad)
• Kedai kopi berkonsep taman
• Kedai runcit
• Kolam kanak-kanak

Coffee Garden
Coffee Garden kami dibuka dari 7am – 11pm untuk kemudahan anda. Masakan tempatan dan Eropah yang lazat dihidangkan untuk pilihan anda. Bufet Sarapan Pagi kami adalah dari 7am-10.30am setiap hari.

Bilik persidangan dan teater (KEMUDAHAN DISEDIAKAN: Pendingin udara, projektor terus dan sistem pengumuman awam)

Galeri Gambar Best Star Resort

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone